Online advies

Wilt u wel graag interieuradvies, maar heeft u geen tijd of behoefte om dit uitgebreid buitenshuis te bespreken? Maak dan gebruik van het online interieuradvies.

Het online interieuradvies werkt als volgt:

 

-  Stuur een email naar info@dizainhouse.nl.

 

-  Bij uw bericht schrijft u duidelijk de interieurvraag of het interieurprobleem. Hierbij voegd u foto's toe van de ruimte waar het om gaat. Houd hierbij rekening met de grote van de foto`s.

 

-  Na het verzenden van uw bericht ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de betalingsinstructies.

 

-  Na de betaling ontvangt u binnen 4 werkdagen uw persoonlijke interieuradvies via de email. Dit interieuradvies bestaat uit een advies met mogelijke oplossingen en interieurtips. U ontvangt het interieuradvies digitaal via de email.

 

-   Als u naar aanleiding van het online interieuradvies besluit gebruik te willen maken van een interieuradvies bij u thuis, zullen de kosten van het online interieuradvies worden verrekend met het totaalbedrag van uw gekozen interieuradvies.

Voorbeeldvragen

  • Onze woonkamer is erg donker, hoe kunnen we dit verbeteren?
  • Ik zoek nog een leuke stoel, maar ik weet niet wat er past bij mijn interieur. Heb jij tips?
  • Ik wil de kinderkamer graag een nieuw kleurtje geven, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Heb jij een paar leuke kleuren en inrichtingstips voor mij?
  • Ik stuur je naast een paar foto's ook nog een plattegrond mee. Wat zou de beste opstelling voor de bank zijn?
  • We willen onze huiskamer wat gezelliger maken. Hoe kunnen we dit doen zonder er te veel aan te besteden?

 

Dit zijn de voorwaarden van het online interieuradvies van Dizain House.

Uw foto’s zetten we met het advies online en is dus voor anderen op internet zichtbaar. We zullen alleen uw voornaam, uw woonplaats, uw vraag en ons advies en uw foto’s online zetten. Dizain House heeft het recht inzendingen te weigeren. Alle ingezonden foto’s worden eigendom van Dizain House. Anonieme inzendingen worden niet geaccepteerd. Je e-mailadres wordt niet doorgegeven aan derden want ook wij waken over uw privacy. Dizain House kijkt uit naar uw inzending!